вівторок, 21 квітня 2015 р.

Люди - не наша властність (перша частина)

Ніхто не дава нам права когось тримати,чи щоб хтось тримав нас...


  Наприклад,коли людина хоче бачити тебе в якомусь інакшому образі,то вона бачить тебе через певну призму. Перед нами стоїть вибір : облишити цю людину,або залишитися під її впливом. Тяжкий вибір,але сам факт того,зо люди не вічні і жити для когось - не самий ідеальний варіант. Адже в кінці кінців нам доведеться змінювати себе в різні боки,під різним впливом.

  Люди,чиї слова не сходяться з її справами - фальшивки. В нашому житті знайдеться немало людей,що можуть нас надихнути,щось підказати,або ж чимось допомогти - справжня неписана,але непорушна дружба. Але цю дружбу не можливо знайти відразу,адже не всі діють так,як вони кажуть. Зазвичай ці люди вводять нас в дестабілізацію особистого та персонального простору.

 
  Ніколи не зловлювали себе на думці,що хочете комусь сподобатись,а тим більше,щоб нас так би мовити полюбили. Жахливий самообман,адже сама суть вільних стосунків - свобода. Свобода - це і є честність та правда до іншої людини. Потрібно лиш визнати цей факт...

  Багато стосунків засновані лиш на фізичній красі. Саме на тому,що хтось провів вас поглядом,чи полюбив фігуру вашого тіла. Це лиш на рівні еститики. Така взаємодія людей недовговічна,і з часом вважається фальшивою. Мало хто,але цікавиться нашим особистим поглядом на життя,нашою культурою,способом оцінення ситуації та речей. Таких людей дуже мало,але розв'язка стереотипного мислення багато зводить до одного інтернесу - це найкращий варіант.